sols pel fet de poder tindre alguna opinio, record o comentari per compartir.

Sols pel fet de poder tindre alguna opinió, record, imatge o comentari per compartir.

14 d’octubre 2011

Ellen Rogers












Fotògrafa anglesa que treballa sempre amb imatges realitzades en càmeres analògiques, no hi ha retocs digitals en les seves fotografies exceptuant l’escaneja’t final de les imatges per poder mostrar-les a la xarxa. La seva tècnica prové en la seva pròpia experimentació a la cambra fosca on ella viu realment el seu procés creatiu, i on sorgeixen les alegries i les tristeses de qui s'enfronta a un treball que de vegades no dóna el fruit desitjat.


La dona és la principal protagonista de les seves imatges. La seves composicións ens traslladan a mons imaginaris on regna la fantasia gràcies a l'ambientació que aconsegueix crear amb la seva càmera i el seu posterior procés a la cambra fosca i en el treball posterior de laboratori.


Veient les seves fotografies podria pensar-se que el treball d'Ellen és completament personal; no obstant això, amb el seu estil també treballa per a revistes de moda i això li permet sinergies entre tots dos mons en la composició d'escenaris i en ambientacions adequades.

També experimenta la imatge a traves de vídeos.






Imatges de la xarxa i de la seva pagina.

http://ellenrogers.co.uk/

2 comentaris:

el Shysh ha dit...

I jo que pensava dir-te que semblaven fotos antigues amb enquadraments agosarats.
En aquest dies de perfecció digital a vegades es troba a faltar alguna mica de gra, veladures, acolorits manuals.
Bravo Ellen i gracies de nou.

Javier ha dit...

Semblen imatges pintades i no, es sorprenent !!