sols pel fet de poder tindre alguna opinio, record o comentari per compartir.

Sols pel fet de poder tindre alguna opinió, record, imatge o comentari per compartir.

24 de desembre 2012

Bon Nadal.


NADALA

Hem bastit el pessebre en un angle del menjador, sobre una taula vella, el pessebre mateix de cada any amb la mula i el bou i l’Infant i els tres Reis i l’estrella. Hem obert innombrables camins, tots d’adreça a la cova,amb correus de vells pelegrins, tots nosaltres, atents a l’auster caminar de la prova .I en la nit del misteri hem cantat les antigues cançons de la mula i el bou i l’Infant i els tres Reis i l’estrella. I oferíem la nit amb els ulls i les mans. I cantàvem molt baix, amb vergonya potser de saber-nos germans de l’Infant i de tots en la nit de la gran meravella



ARA QUE L’ANY S’ACABA

 Invoco els dies clars, ara que sé que me’n desposseeix el temps. No em vull subjecte a cap designi que no pugui sotmetre al ritme encès de les paraules. A poc a poc, desfaig els rulls del vent. La font degota lenta i m’acompassa la mirada i  la veu. Tot se’n revela nou, però l’espera m’adorm les mans. Només els ulls completen el cicle tants de cops iniciat i abandonat. Propòsits? Quins propòsits?


Miquel Martí i Pol


Alcem la copa per brindar per un desig comú d’un millor mon on la persona estigui per davant dels diners i el poder que tot corromp i espatlla.

Bon Nadal a tots.
 
Imatges Xavier