sols pel fet de poder tindre alguna opinio, record o comentari per compartir.

Sols pel fet de poder tindre alguna opinió, record, imatge o comentari per compartir.

03 de novembre 2013

" Raig de la saviesa flamejant "

















Drukpa Kunley , també conegut com Kunga Legpai Zangpo , Drukpa Kunleg i Kunga Legpa , el Boig del Llinatge del Drac , va ser un gran mestre de Mahamudra en la tradició budista , així com un famós poeta.

Era conegut pels seus mètodes bojos d'altres éssers  il·luminats , la majoria dones , que li va valer el títol de " El Sant de les 5.000 dones" . Entre altres coses , les dones busquen la seva benedicció en forma de sexe . 
La seva intenció era sorprendre al clergat de la seva conducta beata i formes neuròtiques de l'ensenyament del budisme .

 Sovint se li atribueix la introducció a Buthan de la pràctica de pintar fal·lus a les parets i la col · locació d'estàtues d'ells en els sostres per espantar els mals esperits . Segons la llegenda local ,  va tornar  a dimonis  en deïtats protectores al colpejar-les amb el seu penis . A causa d'aquest poder per sotmetre als dimonis , el penis de Kunley es coneix com el " Raig de la Saviesa flamejant " i  a ell mateix  s’ha el coneix com a “sant de fertilitat" . Per aquesta raó , les dones de tot el món visiten el seu monestir a la recerca de la seva benedicció .

Els visitants del monestir Drukpa Kunley a Bhutan són benvinguts , però la visita requereix una llarga caminada costa amunt de la carretera . El monestir és molt modest , només un edifici més aviat petit , però conté  el lingam de fusta i ivori  a través del qual es poden obtenir les benediccions del sant .

Frases de Drukpa Kunley

Aparentment sóc un captaire esparracat i interiorment un Buda feliç .

Una jove troba plaer en l'amor . Un jove troba plaer en el sexe . Un vell troba plaer en les seves memòries . Aquesta és la doctrina dels tres plaers .

Qui no coneix la veritat , es confon . El que no tenen objectius , no es pot sacrificar . El que no tenen valors , no pot ser un iogui . Aquesta és la doctrina de les tres coses que falten .

La vida és la meva mestra i la meva saviesa interna és la meva guia . 

Extret de Webidea






Drukpa Kunley 

" Raig de la Saviesa flamejant "

Imatges de la xarxa